Cruisereiziger
Liveblog

LIVEBLOG: Holland America Line viert 150e verjaardag in Rotterdam

Dinsdag bestaat Holland America Line exact 150 jaar. Deze bijzondere mijlpaal viert de cruisemaatschappij met de Nederlandse roots natuurlijk in haar thuishaven Rotterdam met festiviteiten in Hotel New York, het voormalige hoofdkantoor van Holland America Line, en aan boord van de Rotterdam aan de Holland Amerika kade. Klik hier voor een overzicht van het feestprogramma. De rederij maakt zich die dag op om haar 150e verjaardag te vieren met hoogwaardigheidsbekleders, haven ambtenaren en gasten. Holland America Line President Gus Antorcha zal de viering leiden. Ook Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden, de doopvrouwe van het schip Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, burgemeester van Rotterdam en nazaten van de oorspronkelijke oprichters van Holland America Line, zullen de evenementen bijwonen.

 

Tijden

De Rotterdam komt dinsdagochtend om 07:00 uur aan bij Cruise Port Rotterdam. Na een overnachting vertrekt het woensdagmiddag om 17:00 uur weer voor een korte 6-daagse cruise naar Noorwegen en Denemarken om uiteindelijk in Amsterdam te eindigen. Cruisereiziger zal van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat, zowel in Hotel New York als op de Rotterdam, live verslag doen van alle feestelijkheden van de 150e verjaardag van Holland America Line. Lees ook:

Beleef het mee via ons liveblog:

 
Bekijk de mooiste cruises van dit moment van Holland America Line:
Jaar >
2023
2024
2025
2026
Prijs >
Onder €500
€500-€1000
€1000-€1500
€1500-€2000
€2000-€2500
Boven €2500
Bestemming >
Afrika
Alaska
Azië
Canarische Eilanden
Caribisch gebied
Groot-Brittannië
Middellandse Zee
Midden-Oosten
Noord-Amerika
Noord-Europa
Oceanië
Oost-Middellandse Zee
Oostzee
West-Europa
West-Middellandse Zee
Zuid-Amerika
Zuid-Pool

15-daagse cruise Groot-Brittannië, Schotland en Ierland met de Rotterdam

15-daagse cruise Noordkaap met de Rotterdam

22-daagse cruise Schotland, IJsland en Groenland met Nieuw Statendam uit Amsterdam

8-daagse cruise Noorse Fjorden met de Rotterdam

Cruise ABC eilanden & Bahama’s met de Rotterdam

Interesse in cruisen met Holland America Line? Vraag een gratis offerte aan bij:
ANWBCaptain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)