Cruisereiziger
Suite

Explora Journeys onthult Owner’s Residence aan boord van Explora I

Explora Journeys, het luxe cruisemerk van de MSC Group, onthulde woensdag het ontwerp van de Owner’s Residence aan boord van EXPLORA I, het eerste van zes nieuwe luxe schepen. De Owner’s Residence beschikt over de grootste leefruimte aan boord, met meerdere ruimtes om je te ontspannen, te vermaken en tot rust te komen terwijl je geniet van een panoramisch uitzicht op de oceaan vanaf het privéterras dat zich uitstrekt over de volledige breedte van het schip.

De luxueuze leefruimte beslaat meer dan 280 m², met een ruime suite van 155 m² en een buitenterras van 125 m², compleet met een infinity whirlpool en een eettafel voor acht personen.

Jason Gelineau, Head of Product bij Explora Journeys, zei: “Elk aspect van het ontwerp van onze Owner’s Residence weerspiegelt de zorgvuldige samenstelling van alle details. We hebben samengewerkt met gerenommeerde merken om onze gasten een ongeëvenaarde ervaring te bieden. Banken en stoelen zijn van iconische designmerken als Knoll en Molteni & C, buitenmeubilair is van Manutti, verfijnde verlichtingsoplossingen zijn ontworpen door Astep en de luxe badkamer met dubbele wastafel is gemaakt van kostbaar Calacatta-marmer. Al deze ongelooflijke details creëren een elegant, maar ontspannen Europees gevoel van luxe.”

Passagiers die in de Owner’s Residence verblijven, profiteren van speciale privé-butlerservices door de Residence Manager, uitpak- en inpakservices, route- en transportplanning, evenals privé-diners in de suite. Ze krijgen ook onbeperkte voorrang bij reserveringen voor alle culinaire gelegenheden en een gratis behandeling bij Ocean Wellness – The Spa.

De Owner’s Residence wordt geleverd met een uitgebreide reeks voorzieningen en voordelen, waaronder een op maat gemaakte kingsize bed, een telescoop, fijn beddengoed van Frette, een uitgebreide kussenselectie, en een Dyson Supersonic haardroger. Passagiers hebben ook toegang tot een Technogym Bench en Technogym Case Kit, een privébar die naar wens wordt aangevuld en een welkomstfles Dom Pérignon Vintage 2013.

Explora Journeys heeft prioriteit gegeven aan duurzame en milieuvriendelijke voorzieningen, zoals hervulbare toiletartikelen, een espressomachine met biologisch afbreekbare pods en een gratis persoonlijke hervulbare waterfles voor elke passagier zijn opgenomen in het in-suite aanbod.

Daarnaast genieten gasten die in de Owner’s Residence verblijven van transfers van en naar de luchthaven, een gratis hotelovernachting voor of na de reis en transfers van en naar het hotel en de haven. Ze krijgen ook een privéchauffeur aan wal, afhankelijk van beschikbaarheid.

De Owner’s Residence aan boord van EXPLORA I is beschikbaar voor maximaal drie volwassenen of twee volwassenen en een kind onder de 18 jaar.

Interesse in cruisen met Explora Journeys? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!