Cruisereiziger
Prijsvraag

Prijswinnaar Holland America Line fotowedstrijd bekend

Cruisereiziger organiseerde vorige maand in het kader van het 150-jarig jubileum van Holland America Line een speciale fotowedstrijd. We vroegen om jullie meest dierbare eigen Holland America Line foto van de afgelopen 150 jaar naar ons toe te sturen. Daaraan werd massaal gehoor gegeven. We kregen bijna 100 prachtige foto’s toegestuurd met elk z’n eigen bijzondere verhaal. Overal stond de liefde voor het cruisen met Holland America Line centraal.

Het was dan ook niet makkelijk om uit alle inzendingen een winnaar te bepalen. Na lang wikken en wegen is de keuze gevallen op de foto van Cobi en Dieuwertje. Een indrukwekkende foto van de Rotterdam genomen tijdens een reis naar de Noorse fjorden in combinatie met een zeer persoonlijke herinnering. De winnares is inmiddels op de hoogte gesteld en ontvangt zo spoedig mogelijk een uniek Holland America Line cadeaupakket.

We willen hierbij iedereen danken voor het delen van jullie geliefde foto’s en persoonlijke verhalen en wensen iedereen ook in de toekomst mooie cruiseherinneringen met Holland America Line toe.

Wil jij weer cruisen met Holland America Line? Vraag een gratis offerte aan bij:

ANWBCaptain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!