Cruisereiziger
Overig cruisenieuws

Nieuw boek van Bert Lamers: “Trossen los en cruisen maar”

Onlangs verscheen van de bekende cruise expert en auteur Bert Lamers een nieuw boek over zijn belevenissen aan boord. In het boek ‘Trossen los en cruisen maar’ beschrijft hij heel bijzondere avonturen en belevenissen. De één nog mooier en/of humoristischer dan de andere. In ‘Trossen los en cruisen maar’ lees je 52 van die bijzondere verhalen die op humoristische wijze beschreven zijn.

Bert Lamers scheepte in mei 1969 in voor zijn eerste cruise. Meer van 50 jaar later heeft hij als journalist, reisleider en privépersoon 92 zeereizen, waarvan 71 cruises, met meer dan 100 verschillende schepen over de gehele wereld gemaakt. Van die 92 zeereizen heeft hij tussen 1988 en 2007 zesentwintig maritieme groepsreizen georganiseerd en begeleid. Die groepsreizen vonden aanvankelijk plaats onder de vlag van het maritieme maandblad ‘De Blauwe Wimpel’ maar later onder eigen verantwoordelijkheid van Poseidon Travel. Deze groepsreizen kregen algemene bekendheid als de Wimpel- en Poseidonreizen. Eind mei 2007 werd de laatste Poseidonreis met het s.s. Oceanic uitgevoerd.

“Trossen los en cruisen maar” (ISBN 978 90 5961 270 9) telt 160 pagina’s, is geheel in kleur uitgevoerd en geïllustreerd met 170 foto’s. Het boek kost € 28,90. Je koopt dit boek bij de boekhandel, rechtstreeks bij uitgeverij De Alk in Sint Pancras www.alk.nl, of bij Bol.com:

Koop bij bol.com

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger