Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

Norwegian Cruise Line onthult Starbucks “Been There” mokken aan boord

Norwegian Cruise Line heeft haar nieuwe serie Starbucks “Been There” mokken onthuld. Deze zullen debuteren en exclusief verkrijgbaar zijn aan boord van negen NCL schepen. Norwegian Viva heeft in augustus van dit jaar de primeur.

De verzamelbare mokken met beperkte oplage zullen exclusief worden verkocht in de Starbucks Cafés aan boord van Norwegian Bliss, Norwegian Encore, Norwegian Epic, Norwegian Gem, Norwegian Getaway, Norwegian Joy, Norwegian Sky, Norwegian Prima en de binnenkort te lanceren Norwegian Viva, het tweede schip van NCL’s Prima Klasse.

Het ontwerp van elke mok toont unieke elementen van het respectievelijke NCL schip, waaronder Norwegian Bliss’ walvisstaart romp kunst ontworpen door de ocean natuurbeschermer Wyland, de duellerende glijbanen aan boord van Norwegian Prima, en de zipline op Great Stirrup Cay, NCL’s prive-eiland in de Bahama’s. Met dit aandenken kunnen passagiers een stukje van hun ervaring mee naar huis nemen.

Norwegian Cruise Line was de eerste in de branche die Starbucks op alle schepen aanbood. Door de uitgebreide samenwerking zijn de winkels en “We Proudly Serve” cafés beschikbaar op alle 18 schepen van het bedrijf. Handgemaakte espresso’s van Starbucks zijn ook verkrijgbaar in alle cafés, de hoofdrestaurants en specialiteitenrestaurants, en op bepaalde schepen zijn er zelfbedieningskoffiestations.

Interesse om te cruisen met Norwegian Cruise Line? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!