Cruisereiziger
Bestemmingen

MSC Cruises zet deze winter gloednieuwe MSC Euribia in voor “Parels van het Noorden” met vertrek vanuit Zeebrugge en Rotterdam

MSC Cruises kondigt in haar winter 2023/24 programma de inzet van het ​gloednieuwe vlaggenschip MSC Euribia aan in Noord-Europa, vanuit Zeebrugge en Rotterdam. De duurzame Euribia wordt ingezet voor de “Parels van het Noorden”-cruises, een winterroute die in 2021 werd geïntroduceerd. De zeven nachten durende cruises doen Hamburg aan in Duitsland; Rotterdam in Nederland; Zeebrugge in België; Le Havre in Frankrijk en Southampton in het Verenigd Koninkrijk.

MSC Euribia staat symbool voor de visie van de cruisemaatschappij op een duurzame toekomst, haar respect voor het mariene milieu en haar inzet om dit te beschermen. MSC Euribia is “Built for the future”: het meest energie-efficiënte cruiseschip ooit gebouwd. Het is het tweede schip in de MSC Cruises vloot dat wordt aangedreven door Liquified Natural Gas, de schoonste en meest efficiënte brandstof die momenteel beschikbaar is op commerciële schaal. Het is uitgerust met de meest geavanceerde milieutechnologieën, waaronder geavanceerde afvalwaterbehandelings- en afvalbeheersystemen.

Frank Van Den Steen, Country Manager Benelux MSC Cruises, licht verder toe: “Ik ben zeer enthousiast! Een cruise met vertrek vanuit Rotterdam is werkelijk uniek en met de gloednieuwe MSC Euribia brengen we tevens het meest energie-efficiënte cruiseschip ooit naar Nederland. Een weekje de buurlanden bezoeken, varen op zee en ondertussen genieten van een optimaal aanbod aan faciliteiten, entertainment en culinaire ontdekkingen: ideaal om een weekje er tussenuit te trekken deze winter. Met z’n tweeën, met het hele gezin of met vrienden”.

Miriam ontdekte de MSC Euribia hier >>

Veel aan boord te beleven

Met 10 restaurants waaronder 5 specialiteitenrestaurants, 21 bars en lounges en 5 zwembaden (ook binnen) verwelkomt dit innovatieve schip met 19 dekken gasten met het beste uit de internationale keuken, entertainment van wereldklasse, ontspannende bars en lounges, een van de grootste winkelcentra op zee, een spa en fitnesscentrum, een waterpark en het MSC Foundation Lab, met een gloednieuw kindergedeelte dat een op maat gemaakt programma van educatieve activiteiten rond het thema duurzaamheid voor alle leeftijden biedt. Het paradepaardje is de Galleria Euribia met de langste LED-koepel op zee, een 112 meter lange promenade die het sociale hart van het schip vormt. Het is de thuisbasis van tal van winkels, bars, restaurants en entertainment faciliteiten.

Eén van de toppers is het Delphi Theatre met 945 zitplaatsen dat elke avond live entertainment biedt van wereldklasse met een compleet zevendaags programma aan topshows.

Gasten uit Nederland zullen van dit uitzonderlijke nieuwe schip en route kunnen genieten door dicht bij huis in te schepen. De haven van Rotterdam is trouwens gemakkelijk bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

Meer informatie over de winterroutes 2023/24, vind je hierDe eerste cruises – vanaf 8 oktober vanaf Hamburg – bieden al aantrekkelijke kortingen tot 20%. Vanaf €479 vaar je al een week mee.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger