Cruisereiziger
Bestemmingen

Cruises Mein Schiff 8 zijn bekend gemaakt

Een hoogtepunt voor TUI Cruises in 2025: het achtste schip van de Mein Schiff-vloot wordt in de vaart genomen.  De Mein Schiff 8 zal een nieuw ontwerp hebben met nieuw ontworpen hutten en suites en veel nieuwigheden aan boord. Deze week zijn de routes bekend gemaakt van het achtste schip.

De eerste routes van Mein Schiff 8

De eerste reizen vanaf Palma de Mallorca zijn inmiddels aangekondigd en kunnen binnenkort worden geboekt. Vanaf 16 maart 2025 kunnen vaste gasten en nieuwe cruisefans zich verheugen op 7 tot 10-daagse reizen langs de westelijke Middellandse Zee.

Naast twee dagen op zee zal het achtste schip ook overnachten in de Spaanse havenstad Palma. Dan kunnen gasten zich verheugen op een onvergetelijke overnachting aan boord en hoogtepunten van het Baleareneiland. De kathedraal van La Seu, de belangrijkste bezienswaardigheid en bisschopszetel van Mallorca, verrijst schilderachtig aan de haven. Kleine straatjes en steegjes met talloze restaurants en bars nodigen uit tot verpozen.

Fout, groep bestaat niet! Controleer de code! (ID: “11”)

Reis met een mediterrane flair

Mein Schiff 8 maakt indruk op cruiseliefhebbers en degenen die cruiseliefhebbers willen worden met langere cruises in de de Middellandse Zee. Naast de 7- en 8-daagse reizen “Bella Italia & Spanish Fiesta”, “Mediterranean Favorite Places”, “La Dolce Vita” en “Spring Awakening in the Mediterranean” gaan de 9- en 10-daagse reizen naar de “Hoogtepunten van Italië en Spanje” en “Zonnige Iberia en Marokko”.

De routes op datum – allen vanaf Palma de Mallorca:

  • Bella Italia & Spanish Fiesta – 8 dagen – vertrek op 16 maart en 23 maart 2025
  • Cultuur & Natuur – 10 dagen – vertrek op 30 maart 2025
  • Hoogtepunten van Italië en Spanje – 10 dagen – vertrek 7 of 8 april 2025
  • Spring Awakening in the Mediterranean – 9 dagen – vertrek op 16 of 17 april 2025
  • Zonnige Iberia en Marokko – 11 dagen vertrek op 24 of 25 april 2025
  • Mediterranean Favorite Places – 8 dagen – vertrek op 4 of 5 mei 2025
  • La Dolce Vita – 9 dagen met vertrek op 11 mei 2025 – 8 dagen met vertrek op 12 mei 2025

 

Bekijk de cruises bij:

TUI Cruises

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)