Cruisereiziger
Doop

Explora Journeys viert de doop van Explora I in New York

Explora Journeys vierde donderdag de doop van de Explora I in New York City. Tijdens het evenement sprak volgens maritieme traditie doopmoeder dr. Sylvia Earle een gelukszegen uit en knipte een lint door waardoor een fles champagne tegen de boeg kapot sloeg. De meter van het schip is een gerenommeerd marien bioloog en oceanograaf.

De festiviteiten werden bijgewoond door gasten van over de hele wereld, internationale journalisten, belangrijke reispartners van Explora Journeys en senior vertegenwoordigers van de MSC Group. Zij genoten van een galadiner na de ceremoniële lancering en een avond vol feesten.

Fout, groep bestaat niet! Controleer de code! (ID: “11”)

“In de wereld van luxe reizen is de Explora I een gamechanger. We bieden reizen aan die de essentie van luxe oceaanreizen opnieuw definiëren”, aldus Pierfrancesco Vago, Executive Chairman van de cruisedivisie van de MSC Group.

“We willen een bredere groep kritische reizigers aantrekken die de beste luxe landresorts hebben ervaren, maar op zoek zijn naar meer waarde, meer authenticiteit en een diepere verbinding met de wereld. Explora Journeys biedt hen een manier om bestemmingen buiten de gebaande paden over zee te ontdekken, terwijl ze tegelijkertijd genieten van het beste onroerend goed ter wereld”, voegde hij eraan toe.

“Het evenement van vandaag is een belangrijke mijlpaal voor Explora Journeys, aangezien ons eerste schip, de Explora I, onze visie om luxe reizen opnieuw vorm te geven tot leven brengt. We zijn er trots op een nieuw tijdperk van ontdekkingen en luxe reizen te introduceren en ons eerste schip in de levendige stad New York te presenteren”, aldus Michael Ungerer, CEO van Explora Journeys.

“Ik ben vereerd om de meter te zijn voor Explora I en kijk uit naar een betekenisvolle relatie tussen Mission Blue, Explora Journeys en de MSC Foundation om een zeer positieve bijdrage te leveren aan het beschermen en herstellen van de zeeën en oceanen in de wereld,” Dr. Sylvia Earle, oprichter en voorzitter van Mission Blue.

Eerste van zes

De Explora I is de eerste van zes luxe schepen die door de Italiaanse scheepsbouwer Fincantieri gebouwd is.. Het schip debuteerde in juli van dit jaar met een reeks reizen in Noord-Europa voordat ze de Atlantische Oceaan overstak naar New York met bezoeken aan IJsland, Groenland en Canada.

Het schip beschikt over 461 suites, penthouses en residences (de hoogste categorie suites) met uitzicht op zee, zes restaurants, twaalf binnen- en buitenbars en lounges, vier zwembaden, uitgebreide buitendekken met privé-cabanas en bijna 1.000 vierkante meter aan wellness- en fitnessfaciliteiten.

Wil jij cruisen met Explora I? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!