Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepen

TUI Cruises maakt naam bekend van achtste schip: Mein Schiff Relax

Het achtste cruiseschip in de Mein Schiff-vloot van de Duitse cruisemaatschappij TUI Cruises krijgt de naam Mein Schiff Relax. Het is het eerste schip van de rederij in de InTUItion-klasse. Volgens TUI Cruises moet het schip haar passagiers ‘een nieuwe ervaring van welzijn’ gaan bieden. De eerste van twee nieuwbouwschepen wordt momenteel gebouwd op de Fincantieri-scheepswerf in het Italiaanse Monfalcone.


“Communicatie op verschillende platforms maakte duidelijk hoe belangrijk de naam van dit schip is voor onze gasten. Dit schip is voor ons ook iets heel bijzonders: het belichaamt de verdere ontwikkeling van alles waar we al bijna tien jaar voor staan ​​met de nieuwe schepen in de Mein Schiff-vloot”, zegt Wybcke Meier, CEO van TUI Cruises. “Daarom hebben we voldoende tijd genomen en zorgvuldig nagedacht over de creatie van het schip – samen met alle geweldige nieuwe mogelijkheden voor onze gasten. Inmiddels is het voor TUI Cruises duidelijk dat de nieuwe toevoeging aan de vloot maar één naam kan hebben: Mein Schiff Relax, precies wat het eerste schip van de InTUItion-klasse behelst: een compleet nieuwe Wohlfühl-Erlebnis”.

Je boekt TUI Cruises bij:

TUI Cruises Captain Cruise Cruisereizen TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “TUI Cruises maakt naam bekend van achtste schip: Mein Schiff Relax

  • Acht in China betekent Voorspoed en Rijkdom, misschien geldt dat ook voor dit schip dat het achtste TUI schip is in de vloot en met de toevoeging Relax ook hopelijk een rustig, ontspannen en voorspoedige toekomst tegemoet mag gaan !

Reacties zijn gesloten.