Cruisereiziger
Verkoop/koop

Celestyal Cruises koopt AIDAaura aan: Celestyal Discovery

Celestyal Cruises heeft de AIDAaura aangekocht, het tweede nieuwe schip in één jaar – na de Celestyal Journey – voor de Griekse rederij. De Celestyal Discovery zal zich nu bij de Celestyal Journey voegen in Athene. Daar zullen de schepen een uitgebreide renovatie ondergaan in aanloop naar het nieuwe seizoen, dat begint in 2024. De rederij heeft bewust voor een kleiner middelgroot schip gekozen, met plek voor maximaal 1266 gasten, waardoor de kleinere bestemmingen nog steeds kunnen worden bezocht.

celestyal olympia
Celestyal Olympia

Afscheid van Celestyal Olympia

De Discovery neemt het programma van de Olympia over vanaf mart 2024. Cruises gaan in december in de verkoop.

“Gezien de sterke markt- en zakelijke omstandigheden zijn we verheugd dat we de vernieuwing van onze vloot hebben kunnen versnellen met de Celestyal Discovery in de Celestyal-familie,” zei Chris Theophilides, CEO. “Celestyal Discovery voegt zich bij de Celestyal Journey om gedurende de winterperiode een uitgebreid renovatieprogramma te ondergaan, wat verder ons streven aangeeft om onze klanten te blijven verrassen. Als zelfverzekerd uitdagend merk is ons team enthousiast om volgend seizoen blijvend impact te maken in de branche, met een vernieuwde vloot, merk, netwerk en een hernieuwde richting.”

Vloot Upgrade

“De nieuwe Celestyal Discovery is een aanzienlijke upgrade ten opzichte van de Olympia, zowel in gastgerichte ruimtes als onder het dek,” zei Brandon Townsley, vicepresident en algemeen directeur, Noord-Amerika in een verklaring aan Cruise Industry. “Het biedt verschillende restaurants, amusementsruimtes, en we zijn erg enthousiast over de conferentie- en vergaderfaciliteiten die het biedt.”

De nieuwe Discovery voegt zich bij de Celestyal Journey, die eerder dit jaar de oudere Crystal verving.

Lees meer over de rederij >> klik hier

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Celestyal Cruises koopt AIDAaura aan: Celestyal Discovery

  • Beste Mirjam,
    Ik heb sinds kort een dagelijkse Nieuwsbrief en dat vind ik teveel.
    Kan je regelen dat ik hiervoor wordt uitgeschreven? Mij lukt het niet.
    Wel wil ik de wekelijkse Nieuwsbrief, die ik altijd al krijg, wel ontvangen.
    Dank je wel.

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger