Cruisereiziger
Bestemmingen

Kerst aan boord van Explora I in het Caribisch gebied

Nu de feestdagen naderen, onthult Explora Journeys haar kerst en Oud & Nieuw cruises aan boord van Explora I. Dit seizoen worden gasten uitgenodigd om de magie van de feestdagen te ervaren in het Caribisch gebied.

Tijdens de feestdagen vaart Explora I van 22 december tot 29 december 2023 vanuit Miami op een reis van 8 dagen naar San Juan, Puerto Rico, en verken je bestemmingen zoals Key West (Florida), St. John’s (Amerikaanse Maagdeneilanden) en Deshaies (Guadeloupe). Tussen 29 december 2023 en 5 januari 2024 kunnen gasten het nieuwe jaar inluiden tijdens een reis van 8 dagen van San Juan naar Miami, met een tussenstop bij het mooie Marigot op Sint Maarten, Saint Kitts & Nevis en Martinique.

Gezinsvriendelijke activiteiten

Explora I wordt versierd met kerstdecoratie en ook de kerstmuziek ontbreekt niet. Daarnaast worden er speciale activiteiten georganiseerd voor de hele familie zoals het maken van peperkoekhuisjes. Kinderen kunnen deelnemen aan de “Nautilus Club Kerstparade” en een Meet & Greet met de kerstman.

Extra entertainment op Explora I

Volwassenen kunnen diverse interessante lezingen bijwonen. Speciaal uitgenodigd zijn avonturier David Liman, Dr Bob Bilder voor lezingen over de geheimen van onze hersenen, en tot slot David Code, die zal vertellen over spirituele inzichten.

Gasten kunnen genieten van optredens van het veelgeprezen muzikale trio Roxx, multi-instrumentalist Adam Barry en hitkomiek Andrew Grose. De zelfspelende Steinway Spirio piano’s van het schip zullen passagiers een serenade brengen met een speciale Explora Journeys kerstplaylist.

Kerstvieringen

Op Kerstavond en Eerste Kerstdag organiseert Explora Journeys internationale interkerkelijke diensten onder leiding van geestelijken aan boord. Kerstavond aan boord van Explora I bestaat uit een uitgebreide feestelijke maaltijd, met gerechten zoals Maine kreeft soufflé ‘Plaza Athénée’ en geroosterde Vermont kalkoen. De lunch op Eerste Kerstdag in Fil Rouge biedt een internationaal menu met feestelijke klassiekers.

Nieuwjaarsfeest

Passagiers die het nieuwe jaar op de Explora I meemaken, kunnen zich verheugen op een bijzonder nieuwjaarsfeest met o.a. de sprekers Ken Schmidt en Sarah Furness en optreden van Steinway-artiest Francesco Parrino en de musical-artiest Nina Skyy. Een nieuwjaarsgala en een gemaskerd bal sluiten de avond af.

Bekijk deze cruises bij:

TUI Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!