Cruisereiziger
CruisemaatschappijReclame campagne

MSC Cruises lanceert nieuwe wereldwijde reclame campagne “For a greater Beauty”

MSC Cruises heeft haar gloednieuwe wereldwijde campagne “For a greater beauty” gelanceerd. De MSC reclame campagne moedigt het publiek aan om de schoonheid van cruisen op een bewuste manier te ontdekken, met respect voor de oceaan en de planeet. In de tv-spot neemt een stem je mee aan boord van een cruiseschip van MSC, de MSC World Europa.

De campagne lanceert de rederij wereldwijd in meer dan 30 landen. In de Benelux is deze te zien op verschillende kanalen, waaronder televisie, gedrukte media, en digitale en sociale media.

De nieuwe campagne is ontwikkeld in samenwerking met Dentsu Creative Italy en geregisseerd door de Australische filmmaker Kiku Ohe. Hij staat bekend om zijn vermogen om meeslepende visuele verhaallijnen te creëren en authentieke karaktergedreven optredens te ontlokken. Zijn zeer bekroonde filmkunst toont een zeldzame diepte en artisticiteit. De productie is verzorgd door Birth.

 

Reclame campagne op MSC World Europa

De tv-spot werd gefilmd aan boord van MSC World Europa, één van de 22 moderne schepen in de vloot van MSC Cruises. Het is tevens het eerste schip in de vloot dat vaart op vloeibaar aardgas (LNG) en is uitgerust met de nieuwste milieutechnologie.  Gasten kunnen aan boord genieten van vermaak voor de gehele familie, van de restaurants, entertainment, kinderclubs, sport en veel meer.

MSC Cruises is vastbesloten om de uitstoot van broeikasgassen voor haar maritieme activiteiten tegen 2050 tot netto nul te herleiden. Het bedrijf is ook een belangrijke investeerder in de volgende generatie milieuvriendelijke mariene technologieën, met als doel om hun versnelde ontwikkeling en beschikbaarheid in de hele sector te ondersteunen.

boek je vakantie bij de ANWB
 

In 2024 kunnen mensen die willen ontsnappen aan het alledaagse om de schoonheid van cruisen te ontdekken, kiezen uit een van de meer dan 1.000 verschillende afvaarten van MSC Cruises naar meer dan 240 bestemmingen in meer dan 85 landen.

Boek je MSC cruise bij:

Cruise Online Sunweb

 

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!