Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

Binnenkort op TV: De Verhulstjes op cruise door Scandinavië aan boord MSC Euribia

Binnenkort zal het nieuwe en vijfde seizoen van de populaire reality-reeks De Verhulstjes worden uitgezonden. In deze reeks wordt het reilen en zeilen van de familie Gert, Ellen, Marie en Viktor gevolgd. Dat mag de kijker dit seizoen vrij letterlijk nemen: de afleveringen werden opgenomen aan boord van het nieuwste vlaggenschip van MSC Cruises, MSC Euribia.

Tijdens een 7 nachten cruise, mogelijk gemaakt door Sunweb, trekt de familie door Scandinavië, het gaat vanuit van Kiel in Duitsland naar Kopenhagen om van daaruit de pittoreske Noorse Fjorden te verkennen in Hellesylt, Ålesund en Flåm. Aan boord wordt er genoten van alle voorzieningen (restaurants, bars/lounges, MSC Aurea Spa, MSC Yacht Club, sportfaciliteiten enz.) die het schip te bieden heeft.

Het schip MSC Euribia zal tot eind april 2024 wekelijks in Rotterdam te bewonderen zijn. Het schip vaart momenteel de ‘Parels van het Noorden’ route: een cruise van 7 nachten met vertrek vanuit Rotterdam waarna het vervolgens richting Zeebrugge gaat in België,  Le Havre in Frankrijk, daarna Southampton in het Verenigd Koninkrijk, Hamburg in Duitsland en vervolgens opnieuw naar Rotterdam.

MSC Euribia, dat in één oogopslag te herkennen is door het unieke kunstwerk van artiest Alex Flämig op de romp van het schip, werd begin juni gedoopt in Kopenhagen als het meest energie-efficiënte cruiseschip dat ooit werd gebouwd.

Frank Van Den Steen, Country Manager Benelux MSC Cruises, licht verder toe: “In de eerste plaats wens ik tour operator Sunweb te bedanken voor deze mooie samenwerking waarbij we onze beide producten en diensten in beeld hebben kunnen brengen. Verder ben ik zeer enthousiast: ons nieuwste schip MSC Euribia zorgt al maanden voor de nodige buzz en is daarmee de perfecte keuze voor het nieuwe seizoen van De Verhulstjes. We zijn heel trots dat ons modernste en meest geavanceerde schip wekelijks in Nederland aanmeert! “.

Ralph Remkes, Head of Cruises bij Sunweb: “Wij houden van cruisevakanties. Om deze liefde met zoveel mogelijk mensen te delen hebben we de meest bekende familie van Vlaanderen, ‘De Verhulstjes’, dit jaar op cruise gestuurd. Zo kunnen wij ons aanbod aan alle fans in Nederland laten zien.”

Het nieuwe seizoen van De Verhulstjes start vanaf 21 januari op RTL 8.

Interesse in cruisen met MSC Euribia vanuit Rotterdam? Vraag een gratis offerte aan bij:

Cruise Online Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!