Cruisereiziger
Privé-eiland

Mickey en Minnie debuteren in nieuwe outfits voor Disney Lookout Cay

Disney Cruise Line heeft nieuwe outfits onthuld voor Mickey en Minnie Mouse voor hun bezoeken aan Disney Cruise Line’s nieuwste eiland bestemming, Disney Lookout Cay op Lighthouse Point, Eleuthera in de Bahama’s. De nieuwe kleding is exclusief ontworpen voor de cruisemaatschappij door de Bahamaanse modeontwerper Theodore Elyett. Ze zijn geïnspireerd door de kleurrijke geest van Junkanoo, Bahama’s festival met muziek en parades.

boek je vakantie bij de ANWB
 

Op Lookout Cay in Lighthouse Point zullen Mickey en Minnie’s nieuwe looks deel uitmaken van een collectie kunstwerken van lokale makers, die passagiers overal op de nieuwe eilandbestemming kunnen zien en beleven. “Het mooie aan de looks van Mickey en Minnie is dat ze letterlijk ‘Junkanoo Fun in the Sun’ zijn,” aldus Elyett. “Als je het hebt over de print, het patroon, de kleur en de textuur van Junkanoo, dan hebben ze dat.” Elyett zal ook speciale outfits ontwerpen voor Donald en Daisy Duck, Goofy, Pluto, Knabbel en Babbel.

Lighthouse Point gaat open voor passagiers op geselecteerde afvaarten van Disney Cruise Line in de zomer van 2024. Klik hier voor meer informatie over Disney Lookout Cay.

Foto: Disney Cruise Line

Cruises met Disney Cruise Line zijn boekbaar bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!