Cruisereiziger
OntspanningSport

Pickleball en boogschieten op Queen Anne

Met minder dan 50 dagen te gaan tot de eerste cruise van nieuwbouwschip Queen Anne, heeft Cunard enkele nieuwe dekspellen onthuld die gasten kunnen spelen aan boord. De iconische rederij biedt al meer dan een eeuw dekspellen aan en nu kan Cunard een exclusieve samenwerking aankondigen met Pickleball England, het Engelse bestuursorgaan van een van de snelst groeiende sporten in Groot-Brittannië en Noord-Amerika.

Pickleball is een mix van tennis, badminton en tafeltennis en kan door alleenstaanden of in paren worden gespeeld, zowel binnen als buiten, en het bovendek van Queen Anne zal beschikken over een eigen ultramodern Pickleball-veld.

Boogschieten

Queen Anne zal ook het enige schip ter wereld zijn waar reizigers hun boogschietvaardigheden onder de knie kunnen krijgen met een echte pijl en boog. Cunard werkt voor deze sport samen met een Archery GB-partnerschap.

Het partnerschap verbindt Cunard met toonaangevende atleten en Olympische coaches, met instructeurs aan boord die zijn geaccrediteerd door Archery GB. Het schip met plaats voor 3.000 gasten wordt een officieel Archery GB-activiteitencentrum, waar gasten de basis kunnen leren door persoonlijke coaching, kunnen concurreren met medereizigers en kunnen genieten van een sociale kennismaking met de sport.

Skybar en observatiedek

Gasten zullen de spectaculaire Sky Bar en Observation Deck van Queen Anne een paradijs vinden voor liefhebbers van kaartspellen. Deze locatie, gelegen aan de voorkant van het schip op dek 14, is een prachtige multifunctionele bestemming mét uiteraard een prachtig uitzicht.

Golfers kunne genieten van de putting green en de goed gevulde driving range, waar ze kunnen oefenen omringd met uitzicht op zee. Ook de immer populaire deck-quoits (ringwerpen) en sjoelbakbanen zie je in het Observation Deck en de Sky Bar.

Katie McAlister, president van Cunard: “Of het nu gaat om pickleball, boogschieten of shows en lezingen van wereldklasse, Cunard streeft ernaar gasten een schat aan activiteiten te bieden waaruit ze kunnen kiezen, ongeacht hun stemming of interesse. Ons entertainment aan boord is altijd de kern geweest van wat we doen, en we kijken ernaar uit dat Queen Anne deze trend in de toekomst voortzet.”

Queen Anne

Cruiseschip Queen Anne zal bij haar oplevering in mei 2024 het vierde schip zijn in de vloot van de Britse rederij Cunard. Cunard houdt van tradities en dito sfeer en dat komt op dit schip zeker terug, samen met tal van vernieuwingen. Het 249e schip van Cunards iconische vloot ontmoet wederom de grandeur van de jaren 30.  Daarnaast beschikt ze over opnieuw ontworpen Cunard-kenmerkende ruimtes zoals een pub, spa, en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van eten, cultuur en entertainment.

Bekijk deze mooie cruises bij:

Sunweb CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)