Cruisereiziger
AanbiedingCruisemaatschappij

Oceania cruises biedt gratis hotelverblijf bij aantal cruises in 2024 en 2025

Oceania Cruises biedt gasten bij een aantal cruises een gratis hotelverblijf aan vóórafgaand aan de cruise. Deze aanbieding is beschikbaar op 33  afvaarten van verre en bestemmingen dichterbij zoals Brazilië, de Canarische Eilanden, Japan, Singapore, Bali en Nieuw-Zeeland. De routes variëren van 12 dagen tot 36 dagen.  Deze aanbieding is beschikbaar voor reserveringen gemaakt tussen 1 april 2024 en 31 mei 2024.

Tijdens het gratis hotelverblijf vóór de cruise kun je ervoor kiezen om de inschepingshaven wat verder te verkennen, denk aan het Ginza-district van Tokio, het uitzicht op de Tafelberg in Kaapstad, of jezelf onder te dompelen in de kleurrijke, zonovergoten cultuur in Rio de Janeiro.

“Dit exclusieve gratis hotelverblijf voorafgaand aan de cruise geeft onze gasten de mogelijkheid om hun reis nog relaxter te beginnen en enkele van de grootste steden ter wereld op een diepere en authentiekere manier te ervaren”, aldus Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises. “We weten dat onze gasten ervan genieten om zich onder te dompelen in de lokale levensstijl, en onze bestemmingsgerichte aanpak maakt het nog gemakkelijker voor onze gewaardeerde gasten om meer tijd te besteden aan het verrijken van culturen, het ervaren van overheerlijke keukens en het omarmen van iconische steden.”

Het aanbod is beschikbaar op meer dan 30 reizen en strekt zich uit over routes naar Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland, de Stille Zuidzee en Zuid-Amerika.

Een aantal cruises waarbij deze aanbieding geldig is:

14 november 2024 – Verbluffend Australazië – Singapore naar Auckland: breng meer tijd door met dwalen door de Gardens by the Bay en geniet van een Singapore Sling voordat je aan boord van Regatta naar Jakarta vertrekt en vervolgens Bali, Papoea-Nieuw-Guinea en Australië verkent.

27 januari 2025 – Exotische Atlantische kust – Rio de Janeiro naar Kaapstad: geniet van de zon en de cultuur in de meest levendige stad van Brazilië voordat je aan boord van de Insignia vertrekt om dit exotische continent te verkennen, de Atlantische Oceaan over te steken en Namibië te bezoeken.

14 februari 2025 – Tropen van het Verre Oosten – Tokio naar Singapore: Breng een avond door met het bewonderen van de felle lichten van het Ginza-district en zie hoe het bruisende tafereel van Tokio tot leven komt, voordat je aan boord gaat van Riviera om naar het zuiden te reizen. Op deze route zie je havens van Japan, de Filippijnen, Maleisië, Brunei en Indonesië, eindigend in Singapore.

22 mei 2025 – Africa Navigator – Kaapstad naar Barcelona: Breng de tijd door in Kaapstad op Boulders Beach met zijn pinguïns of tussen de kleurrijke gebouwen van het Bo Kaap District voordat je begint aan Nautica‘s Afrikaanse verkenning, waarbij je Namibië, Angola en São Tomé aandoet en Principe, Togo, Ghana, Ivoorkust, Senegal, Kaapverdië, de Canarische Eilanden, Marokko en een selectie van havens in Spanje.

23 juni 2025 – Outback & Island Pearls – Bali naar Papeete: Ervaar het landschap van Bali of geniet van een sundowner op het strand voordat je aan boord van de Regatta stapt en naar Australië, Vanuatu, Fiji, Samoa en Papeete vaart.

Bekijk deze aan. bieding bij:

CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *