Cruisereiziger
Muntceremonie

Traditionele munt ceremonie op Mein Schiff 7

Onlangs vond op de Meyer Werf in Turku de traditionele muntceremonie plaats van de Mein Schiff 7 voor rederij TUI Cruises. Traditiegetrouw plaatsten kapitein Omar Caruana, enkele scheepswerfmedewerkers en leden van de start-up crew tijdens de muntceremonie in totaal 10 geluksmunten voor de Mein Schiff 7 in een kistje. Vervolgens werd deze aan dek 15 gelast. Ook voor start-up captain Omar Caruana, die sinds februari op de Mein Schiff 7 in Finland staat, was het iets heel bijzonders: “Dit moment zal ik me de rest van mijn leven herinneren”, zegt Caruana.

De bouw van de Mein Schiff 7 bevindt zich in de laatste fase op de Meyer-scheepswerf in Turku. De laatste verbeteringen aan de binnen- en buitenruimtes aan de pier voert de Meyer Werft momenteel uit. Hoewel het er nog steeds uitziet als een grote bouwplaats voor het jongste lid van de Mein Schiff-vloot, zal over een paar weken de start-up crew al hun hutten aan boord kunnen betrekken.

Op 22 juni 2024 zal TUI Cruises het zevende nieuwbouw schip in de baai van Kiel dopen. Mein Schiff 7 zal in het eerste zomerseizoen van/naar Kiel richting Noorwegen varen en vanaf half augustus van/naar Warnemünde op verschillende Oostzeereizen. Na de doop wacht de Mein Schiff 7 in de herfst op het volgende hoogtepunt: met de MeerBeats thema cruise zullen gasten aan boord de Duitse hiphop op zijn best ervaren.

Informatie over boeken en prijzen

De 5-daagse themacruise MeerBeats met de Mein Schiff 7 van Warnemünde/naar Hamburg van 22 tot 27 september 2024 is beschikbaar vanaf €1.099 per persoon in een binnenhut, vanaf €1.199 per persoon in een buitenhut en vanaf €1.299 per persoon in een balkonhut. De MeerBeats cruise start en eindigt in Duitsland, waardoor je ook klimaatvriendelijk per trein kunt reizen.

De 7-daagse reis “Canarische Eilanden met Madeira” met de Mein Schiff 7 van/naar Las Palmas vanaf 15 december tot 22 december 2024. Deze cruises kost vanaf €969 per persoon in een binnenhut, vanaf €1.279 per persoon in een balkonhut.

Tarieven zijn inclusief de Mein Schiff premium-inclusive services zoals veel drankjes en fooien.

Bekijk alle cruises van Mein Schiff 7 bij:

TUI Cruises TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger