Amber Cove

Terug naar Midden-AmerikaDominicaanse Republiek

Aanlegplaats

Amber Cove is een cruise port speciaal voor passagiers van de schepen van Carnival Corporation. Het ligt aan de oostkust van de Dominicaanse Republiek, net ten noorden van Puerto Plata. Dit plekje tussen de bergen is omgebouwd tot een resort waar je kunt genieten van zon, water en een beetje avontuur.

Afstand naar stad

De Dominicaanse Republiek heeft een enorm indrukwekkende natuur, met veel groen, bergen, blauwe waters, flora en fauna. Maar ook heeft het eiland een rijke cultuur. Er is daarom een breed scala aan activiteiten. Als je niet de hele dag bij het zwembad wilt hangen (welke wel prachtig omgeven is door groen beboste bergen), dan kun je ervoor kiezen om een excursie te boeken bij de cruiseline.

Verken bijvoorbeeld het eiland en ga de wildernis in. Of kies voor een tour waar je leert over de cultuur van het land. Bezoek het mooie Puerto Plata en ontdek wat deze stad te bieden heeft. De stad is het best te bereiken met een tour. Er zijn ook voldoende mogelijkheden om toch een rustige dag te hebben, zoals een tour naar een verder gelegen strand.

Als laatste kun je ook in de buurt blijven en een privé cabana huren: dichter aan het water voor een snelle duik in de zee of hoger op de berg voor een super uitzicht!

Goedkopere excursies boek je gemakkelijk van te voren:


 
Wil je meer lezen over privé-bestemmingen of eilanden? Klik hier door.

Bekijk welke cruises naar Amber Cove gaan:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Stip TUI

Lees het laatste cruisenieuws over Amber Cove

 

Tekst: Noëlle van Trikt