Binnenhutten voor singles

Een aantal nieuwe cruiseschepen gaat zich meer richten op alleenreizenden/singles. Op de Azura, P&O cruises, en op de Epic, Norwegian Cruise Lines, wordt een aantal eenpersoonsbinnenhutten zonder extra toeslag te boeken. De Azura heeft 18 eenpersoonshutten, de Epic zelfs 128. De singles kunnen elkaar op de Epic ontmoeten in een speciale lounge.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​