Binnenhutten voor singles

Een aantal nieuwe cruiseschepen gaat zich meer richten op alleenreizenden/singles. Op de Azura, P&O cruises, en op de Epic, Norwegian Cruise Lines, wordt een aantal eenpersoonsbinnenhutten zonder extra toeslag te boeken. De Azura heeft 18 eenpersoonshutten, de Epic zelfs 128. De singles kunnen elkaar op de Epic ontmoeten in een speciale lounge.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden