Solo-hutten op nieuwste schip Norwegian Cruise Line

Goed nieuws voor alleenreizenden; het nieuwste schip van Norwegian Cruise Line dat in april 2013 (en een zusterschip in april 2014) opgeleverd gaat worden, heeft net als de Norwegian Epic veel hutten bestemd voor alleenreizenden. Zeker 59 binnenhutten gaan speciaal gebouwd worden met als extra faciliteit een soort van twee verdiepingen tellende lounge speciaal voor de gasten in die hutten. Jammer is dat dit aantal de helft is van het aantal hutten op de Norwegian Epic, dat waren er maar liefst 128. Blijkbaar vond NCL dat toch te veel.

Momenteel wordt ook de op de site van USA today een enquete gehouden hoe het nieuwste schip van Norwegian Cruise Line moet gaan heten. Er zijn vijf namen die een kans maken:

  • Norwegian Bliss
  • Norwegian Breakaway
  • Norwegian Escape
  • Norwegian Getaway
  • Norwegian Journey

Stemmen kan nog steeds, dus doe mee en klik door naar USA Today!

Gerelateerde nieuwsberichten: Nieuwe eenpersoons-hutten op Radiance of the Seas

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.