Cruisereiziger
AccommodatieCruisemaatschappijCruiseschepenEenpersoonshut

Solo-hutten op nieuwste schip Norwegian Cruise Line

Goed nieuws voor alleenreizenden; het nieuwste schip van Norwegian Cruise Line dat in april 2013 (en een zusterschip in april 2014) opgeleverd gaat worden, heeft net als de Norwegian Epic veel hutten bestemd voor alleenreizenden. Zeker 59 binnenhutten gaan speciaal gebouwd worden met als extra faciliteit een soort van twee verdiepingen tellende lounge speciaal voor de gasten in die hutten. Jammer is dat dit aantal de helft is van het aantal hutten op de Norwegian Epic, dat waren er maar liefst 128. Blijkbaar vond NCL dat toch te veel.

Momenteel wordt ook de op de site van USA today een enquete gehouden hoe het nieuwste schip van Norwegian Cruise Line moet gaan heten. Er zijn vijf namen die een kans maken:

  • Norwegian Bliss
  • Norwegian Breakaway
  • Norwegian Escape
  • Norwegian Getaway
  • Norwegian Journey

Stemmen kan nog steeds, dus doe mee en klik door naar USA Today!

Gerelateerde nieuwsberichten: Nieuwe eenpersoons-hutten op Radiance of the Seas

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger