Eerste foto’s van gloednieuwe Norwegian Breakaway

De volledige fotoreportage is hier te zien via Flickr.

Lees ook:

Cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

2 thoughts on “Eerste foto’s van gloednieuwe Norwegian Breakaway

 • 26 april 2013 om 22:38
  Permalink

  Beste,
  Graag foto’s van de mindervalide room?
  Mvg,

 • 28 april 2013 om 11:34
  Permalink

  We zullen ze vandaag posten!
  Groet, Miriam

Reacties zijn gesloten.