Cruisereiziger
Bestemmingen

Costa Cruises gaat samenwerking aan met FlixBus

Costa Cruises is een samenwerking aangegaan met FlixBus om gasten naar haar cruiseschepen te brengen. Na een succesvolle proef kunnen cruisepassagiers nu vanuit meer dan 1000 Europese FlixBus opstapplekken naar de havensteden gebracht worden, vanwaar Costa cruiseschepen starten.

Het gaat dan bijvoorbeeld om de Italiaanse havensteden Bari, Civitavecchia, Genua, Napels en Savona. Daarnaast kan je ook naar 10 Europese havens met FlixBus, zoals naar Amsterdam, Bremerhaven, Hamburg, Kiel, Warnemünde, Kopenhagen, Stockholm, Barcelona, Marseille en Valencia.

FlixBus heeft momenteel het grootste busnetwerk van Europa met vertrekken in meer dan 30 landen tegen een aantrekkelijke prijs. Cruisepassagiers hebben dus een alternatief naast het vliegen of met een eigen auto rijden naar de haven.

Costa is boekbaar bij:

Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)