Costa Cruises gaat samenwerking aan met FlixBus

Costa Cruises is een samenwerking aangegaan met FlixBus om gasten naar haar cruiseschepen te brengen. Na een succesvolle proef kunnen cruisepassagiers nu vanuit meer dan 1000 Europese FlixBus opstapplekken naar de havensteden gebracht worden, vanwaar Costa cruiseschepen starten.

Het gaat dan bijvoorbeeld om de Italiaanse havensteden Bari, Civitavecchia, Genua, Napels en Savona. Daarnaast kan je ook naar 10 Europese havens met FlixBus, zoals naar Amsterdam, Bremerhaven, Hamburg, Kiel, Warnemünde, Kopenhagen, Stockholm, Barcelona, Marseille en Valencia.

FlixBus heeft momenteel het grootste busnetwerk van Europa met vertrekken in meer dan 30 landen tegen een aantrekkelijke prijs. Cruisepassagiers hebben dus een alternatief naast het vliegen of met een eigen auto rijden naar de haven.

Costa is boekbaar bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasStipTUIZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.