Disney Cruise Line bezoekt in 2022 weer Amsterdam

Disney Cruise Line heeft haar cruiseprogramma voor de zomer van 2022 bekendgemaakt en bezoekt weer Amsterdam. In het zomerseizoen zitten vrijwel alle bekende bestemmingen met enkele nieuwe havens. Zoals gebruikelijk zal de Disney Magic naar Europa komen voor een seizoen vanaf mei tot en met september. Bovendien komt de Disney Magic weer tweemaal naar Amsterdam voor een bezoek van een dag, op 29 augustus en 31 juli 2022.
Disney in Noord Europa

Vanaf eind juli tot en met september vaart de Disney Magic naar Noord-Europa, de Britse Eilanden, IJsland en de Noorse Fjorden. De Disney Magic vaart vanaf 30 juli 2022 daarbij afwisselend vanuit Dover en Kopenhagen.  Barcelona en Denemarken. Tijdens de cruise van de Magic van Barcelona naar Dover (23 juli 2022) bezoekt het schip voor het eerst Porto in Portugal. Andere nieuwe havens zijn Riga (Litouwen) en Nynashamn nabij het Zweedse Stockholm en tenslotte Maloy in Noorwegen.

De Disney Magic vaart vier cruises vanuit Dover en tweemaal vanuit Kopenhagen (in augustus).

Magic in de Middellandse Zee

In de zomer van 2022 vaart de Disney Magic ook in de Middellandse Zee. Vanaf mei tot en met juli bezoekt de Disney Magic de Middellandse Zee inclusief de Griekse eilanden, Spanje en de Franse Riviera. Ze vaart viermaal vanuit Barcelona en viermaal vanuit Civitavecchia. Vanuit Barcelona worden 6- tot 8-daagse cruises in het westelijk deel gevaren met o.a. Cannes, Villefranche en tal van havens aan de de Italiaanse kust.

Vanuit Civitavecchia zal het schip naar de beroemde Griekse eilanden gaan zoals Kreta (Chania en Heraklion), Mykonos en Santorini. Bovendien worden ook onder andere Dubrovnik en Piraeus bezocht. Deze 9- tot 13-daagse cruises vaart de Disney Magic in juni en begin juli 2022.

De cruises zijn boekbaar vanaf 25 maart 2021. Vaste gasten van Disney Cruise Line kunnen eerder boeken tussen 22-24 maart.

Boek jouw cruise met Disney Magic in 2022 bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Disney Cruise Line bezoekt in 2022 weer Amsterdam

  • 21 maart 2021 om 10:06
    Permalink

    Disney Magic, The beauty of the Best, klassiek, elegant, modern en attractief , misschien wel het mooiste moderne cruise schip dat er vaart voor jong en oud of zich nog jong voelend ! Een schip waar voor geldt “back to the future” !

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *