Duitse rederijen gaan vanaf mei ook in Griekenland varen

De rederijen TUI Cruises en AIDA Cruises kondigden vorige week beide aan dat zij (weer) gaan varen in Griekenland. Eerder in 2020 startte TUI Cruises als één van de eerste rederijen weer in de herfst met cruises naar Griekenland. Nu zullen zij vanaf 13 mei 2021 dit weer gaan doen. Vanaf Kreta zal de Mein Schiff 5 gaan zes maal cruisen met twee verschillende routes.  De eerste route bezoekt Rhodos, Piraeus en Souda op Chania. De tweede gaat naar Corfoe, Katakolon en ook Pireaus voor Athene. TUI vaart momenteel ook rond de Canarische Eilanden met de Mein Schiff 2.

AIDA Cruises gaat vanaf 23 mei 2021 starten met 7-daagse cruises vanaf Corfoe. De rederij vaart met de AIDAblu vervolgens naar de Griekse eilanden Kreta en Rhodos. Op het vasteland bezoek je Katakolon (voor Olympia) en Piraeus voor Athene.  Boekingen zijn open vanaf dinsdag 20 april 2021.  De rederij gaat 23 cruises uitvoeren tussen 23 mei en 24 oktober 2021.

Daarnaast biedt AIDA nog tot begin juni cruises aan vanaf de Canarische Eilanden op de AIDAperla. 

Veiligheid

Beide rederijen creëren een ‘bubbel’ waarin alleen geteste cruisereizigers mee mogen met tal van maatregelen zoals het dragen van mondkapjes, social distancing en excursies van de rederij. Zo wordt een veilige bubbel vastgehouden. Bij deze twee rederijen zijn vaccinaties niet een eis.

Annuleringen

AIDA annuleert alle andere AIDA cruises tot eind mei 2021. TUI tot eind juni 2021.

Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseReizen.nl Cruisewinkel Stip TUI Travel Store

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)