AIDA verlengt Canarische Eilanden cruises op AIDAperla

AIDA Cruises verlengt haar Canarische Eilanden cruises met wederom een maand, tot begin juli. De nieuwe cruises op de AIDAperla vertrekken op 12 juni, 19 juni en 26 juni vanuit Gran Canaria. Dankzij de goede samenwerking met de Spaanse overheid genieten al enkele maanden veel cruisereizigers van de beschermde cruises op de AIDAperla.

Ook in andere gebieden gaat AIDA weer varen. Zo start vanaf 23 mei 2021 de AIDAblu rondom de Griekse Eilanden.  Deze week kondigde de rederij ook aan dat zij vanuit Kiel gaat starten op 22 mei 2021. Cruisereizigers hoeven bij AIDA niet gevaccineerd te zijn om te mogen cruisen. Wel moeten zij een negatieve test kunnen overleggen en vinden tal van gezondheids- en veiligheidsmaatregelen plaats.

Annuleringen overige cruises

Helaas moet AIDA Cruises alle andere cruises, behalve de Griekse cruises, vanuit Kiel en bovengenoemde Canarische Eilanden cruises, annuleren. Het gaat dan om de cruises van 18 mei 2021 tot 10 juni 2021. Uiteraard worden geboekte cruisereizigers geïnformeerd.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)