LIVEBLOG: Be the First en kijk binnen op Norwegian Prima

Marco stapt dinsdag 20 september in Amsterdam aan boord van het nieuwste cruiseschip van Norwegian Cruise Line, Norwegian Prima. Het is de eerste van in totaal 6 nieuwbouwschepen binnen de Prima-klasse, de eerste nieuwe klasse van het Amerikaanse cruisemerk in bijna 10 jaar. Norwegian Prima is 294 meter lang, heeft een brutotonnage van 142.500 bruto en een capaciteit van 3.100 passagiers.

Norwegian Prima voer na haar doop in IJsland door zangeres Kate Perry eind augustus een serie cruises in Noord-Europa o.a. vanuit Amsterdam en Kopenhagen. Vrijdag maakt ze vanuit Southampton de transatlantische oversteek naar de Verenigde Staten voor haar inaugurele seizoen in de Caribbean.

Marco vaart met de Norwegian Prima in 4 dagen van Amsterdam naar Southampton met tussenstops in Zeebrugge en Le Havre. Ben jij benieuwd hoe het nieuwe vlaggenschip van Norwegian Cruise Line er van binnen uitziet? Marco gaat het schip verkennen en zal daarvan live verslag doen op deze pagina.

Facebook, Twitter en Instagram.

Wil jij cruisen met de gloednieuwe Norwegian Prima? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Stip TUI
 

Hoe is het cruisen bij Norwegian Cruise Line? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.