Win een kookboek van Jacques Pépin, Executive Culinary Director van Oceania Cruises

Marco maakte recent een culinaire cruise met de Riviera van Oceania Cruises in de Middellandse Zee. Hij genoot van de service aan boord, de diversiteit van de bestemmingen maar bovenal van het gastronomische aanbod. Speciaal voor de gelegenheid verloten we een exclusief kookboek van de Executive Culinary Director van Oceania Cruises, Jacques Pépin, zodat jij al zijn culinaire meesterwerken kan namaken.

Wat moet je doen?

Stuur voor zaterdag 17 december 2022 een e-mail naar prijsvraag@cruisereiziger.nl met het juiste antwoord op de volgende vraag:

Hoe heet het Franse specialiteitenrestaurant aan boord van de Riviera?

Tip! Het juiste antwoord staat in één van onderstaande artikelen:

Heel veel succes!

Heb jij interesse om te cruisen met Oceania Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

CruiseOnline - Nieuw! Captain Cruise Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)