Cruisereiziger
Aanbieding

Holland America Line pakt uit met ‘Have It All” en hutupgrade

Voor gasten die een Holland America Line cruise willen beleven is het nu het moment om te boeken en te profiteren van de beste voordelen. Holland America Line luidt het jaarlijkse cruiseboekingsseizoen in met de “Have It All “-promotie waarbij je veel extra’s krijgt.

Tot 29 februari 2024 ontvangen gasten die geselecteerde cruises voor 2024 of 2025 boeken, een gratis hut upgrade, en gereduceerde tarieven voor kinderen – daar bovenop eveneens de populaire extra’s via het “Have It All” premium pakket, zoals excursietegoed, drankenpakket, specialiteitendiners en WIFI-pakket.

Hutupgrades zijn beschikbaar in bepaalde hutcategorieën en schepen en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de hutten in de eerstvolgende hogere categorie en is afhankelijk van beschikbaarheid en capaciteit.

Bovendien zijn er verlaagde kindertarieven: gasten van 18 jaar en jonger (kinderen) komen in aanmerking voor verlaagde tarieven voor 2024 en 2025 cruises wanneer zij als 3e en/of 4e gast per hut worden ingeboekt.

Als bonus krijgen gasten die boeken ook nog tot tot $250 boordtegoed per persoon (met een limiet per hut) om, afhankelijk van de lengte van hun cruise, aan boord te besteden.

Alle voorwaarden lees je na bij Holland America line.

Bekijk de Holland America Line Cruises bij:

ANWB CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *