Cruisereiziger
Aanbieding

Holland America Line aanbieding: Anniversary Sale aanbieding met boordtegoed

Geldig tot en met 31 mei 2024.

Voor gasten die een Holland America Line cruise willen beleven is het nu het moment om te boeken en te profiteren van de beste voordelen. Holland America Line heeft haar Anniversary  Sale aanbieding waarbij je veel extra’s krijgt.

Nu (t/m 31 mei 2024) ontvangen gasten die geselecteerde cruises (van mei 2024 tot mei 2025) boeken:

  • Drankenpakket (Signature Beverage package)
  • Wifi
  • Specialiteitendiner(s),
  • Vooruit betaalde Crew Appreciation
  • Boordtegoed tot $300 per persoon

Alle voorwaarden lees je na bij Holland America line.

Bekijk de Holland America Line Cruises bij:

ANWB Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI Zeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger