Cruisereiziger
Ongeval

Menselijke resten gevonden bij wrak Costa Concordia

Bij het wrak van de Costa Concordia, nabij het Italiaanse eiland Giglio, hebben duikers menselijke resten gevonden. Mogelijk gaat het om de lichamen van twee slachtoffers die nog vermist zijn. DNA-testen moeten dit gaan uitwijzen. Vorige week werd het cruiseschip na 1,5 jaar weer rechtop gezet en kon de zoektocht worden voortgezet naar een Indiase lid van de bemanning en een Italiaanse passagier. In totaal kwamen er 32 mensen om het leven bij de scheepsramp.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!