Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepen

Silversea breidt vloot uit met nieuw expeditieschip

Silver Discoverer

Silversea gaat haar vloot volgend jaar maart uitbreiden met een 8e schip. Het gaat om het expeditieschip de Silver Discoverer. Het wordt het derde expeditieschip van de rederij naast de Silver Explorer en de Silver Galapagos. De voormalig Clipper Odyssey biedt plaats aan 128 personen en zal in diverse regio’s in de wereld gaan varen o.a. in Polynesie, Zuid-oost Azie, Nieuw Zeeland en Australie. Het schip (5.218 brutoton) ondergaat momenteel een uitgebreide renovatie. De Silver Explorer zal 5 verschillende soort suites gaan bevatten. Aan boord zullen er diverse faciliteiten zijn waaronder 12 Zodiac boten, een boot met een glazen bodem, een zwembad, een fitnessruimte, een beautysalon, een restaurant, een collegezaal en een panorama lounge.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger