Zaterdageditie met Cruisebijlage bij De Telegraaf

De Telegraaf cruisebijlageIn de zaterdageditie van De Telegraaf van 28 september 2013 staat de jaarlijkse Cruise bijlage. In het aparte krantje zijn 15 pagina’s gewijd aan het cruisenieuws en cruisereizen. De cruisebijlage laat zien hoe het was tijdens een Middellandse Zee cruise op de Royal Princess, een rondje Groot-Brittannië op de Minerva (Swan Hellenic), een cruise naar de Noordkaap op de Costa NeoRomantica en een riviercruise op de Donau met River Cloud II.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.