Cruisereiziger
Telecommunicatie

Regent Seven Seas Cruises breidt all-inclusive concept uit met gratis Wi-Fi

Regent Seven Seas Cruises

Regent Seven Seas Cruises heeft woensdag bekendgemaakt dat het haar all-inclusive concept verder gaat uitbreiden door gratis Wi-Fi aan te bieden op alle cruiseschepen in haar vloot. Vanaf haar cruises in de winter van 2014-2015 zullen passagiers vanaf concierge-niveau 500 minuten gratis Wi-Fi ontvangen. Daarnaast zal de ultra-luxe cruiserederij ook miljoenen dollars investeren om haar internetaanbod aan boord uit te breiden. Daar valt o.a. onder het verdubbelen van de bandbreedte van de satelliet voor verbetering van de kwaliteit en snelheid van het internet, het uitbreiden van het bereik van het Wi-Fi signaal naar suites, openbare ruimtes en buitendekken en het vervangen van de hardware aan boord. Deze aanpassingen zullen naar verwachting aan het einde van het jaar zijn doorgevoerd.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger