MSC Cruises brengt nieuwe jaarbrochure 2013-2014 uit

MSC Cruises Jaarbrochure 2013-2014

MSC Cruises heeft haar nieuwe jaarbrochure 2013-2014 uitgebracht. Deze bevat een nieuwe prijsstructuur voor vakanties op maat. Tevens biedt Mediterrane cruiserederij weer voordelige Fly & Cruise pakketten aan, met extra aanbod in onder andere de meivakantie. Vertrekken uit Nederland is ook weer mogelijk bijvoorbeeld een minicruise vanuit Amsterdam naar het noorden of een reis naar onder andere de Portugese en Spaanse kusten aan boord van de MSC Opera met vertrekpunt IJmuiden. De invulling van de reis kan je vanaf dit winterseizoen zelf bepalen en dat gaat verder dan alleen de keuze van de bestemming en de periode. Met de brochure 2013-2014 introduceert MSC Cruises vier Experiences die garant staan voor cruisen op maat. Zo is er voordelig Bella, flexibel Fantastica, ontspannen Aurea of ultra exclusief MSC Yacht Club.

Nieuw in het aanbod is de MSC Preziosa, het cruiseschip dat in het voorjaar van 2013 in de vaart werd genomen. Deze vaart deze winter cruises langs de Braziliaanse kust, de oversteek naar Europa in maart 2014 en diverse Middellandse Zee-cruises vanaf komend voorjaar. Overwinteren kan op de MSC Lirica, tijdens de 1000 en 1 nacht-reizen naar de Verenigde Arabische Emiraten en Oman. Liever in eigen land opstappen? Vanaf half april vertrekt de MSC Magnifica uit Amsterdam voor rondreizen langs onder andere de kusten van Duitsland, België, Frankrijk en Engeland. IJmuiden is vanaf eind mei tot eind september de vertrekhaven voor de MSC Opera, waarvandaan het naar Noord-Europa voert.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​