Cruisereiziger
Stormen

Tropische storm Karen vertraagt Carnival-schepen

De aankomst van twee cruiseschepen van Carnival Cruise Lines in New Orleans is vertraagd vanwege de komst van de tropische storm ‘Karen’. De Amerikaanse autoriteiten zagen zich genoodzaakt om de Mississippi rivier het gehele weekend af te sluiten voor alle scheepsvaart. De Carnival Elation en Carnival Conquest kunnen daardoor pas maandag in New Orleans aankomen in plaats van zondag. De volgende cruise van de Elation is daarom ingekort tot 3 dagen. Passagiers die opstappen krijgen de helft van de betaalde prijs terug en 50% korting op een volgende cruise. Ook de volgende cruise van de Conquest zal korter zijn. Het betreft nu een cruise van 6 nachten die o.a. Key West en Nassau aandoet. De passagiers krijgen 1 dag terugbetaald.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!