MS Europa gerenoveerd tijdens droogdok in Hamburg

Veranda Suite MS Europa
Veranda Suite MS Europa

De MS Europa komt woensdag weer in de vaart na een succesvolle renovatie in haar droogdok in Hamburg. Het aangepaste luxe cruiseschip van Hapag-Lloyd Cruises start met een cruise naar Frankrijk en Spanje, waarbij o.a. de havens van Brest, Nantes en Bilbao worden aangedaan. De afgelopen weken werden op de werf van Blohm + Voss maar liefst 452 verbeterpunten doorgevoerd.

Naast de technische aanpassingen springt met name de nieuwe inrichting van de 156 suites in het oog. Zowel de 152 Veranda Suites (dek 5, 6, 7 en 9) als de 4 Spa Suites (dek 7) werden onder handen genomen met nieuwe kleurstellingen, materialen, tapijt en meubels. Dat geldt ook voor de openbare ruimtes op het schip, waaronder het Atrium. Het zwembad heeft o.a. nieuwe tegels en maritieme kleuren gekregen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.