Cruisereiziger
Overig cruisenieuwsSocial Media

1.000 likes voor Cruisereiziger.nl op Facebook!

Facebook duimCruisereiziger.nl heeft vorige week een nieuwe mijlpaal bereikt in haar bestaan. Op haar Facebook pagina werd de 1.000 likes gepasseerd. We zijn zeer trots op zo veel fans en het toont nog maar eens aan dat cruisen steeds populairder wordt in Nederland. We willen hierbij iedereen bedanken voor het actief volgen van Cruisereiziger.nl op Facebook, maar natuurlijk ook via de website, nieuwsbrief, Twitter en Flickr!

Wil jij Cruisereiziger.nl ook ‘liken’ op Facebook? Dat kan hier!

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!