Cruisereiziger
Renovatie

AIDAcara terug in vloot na renovatie

Afgelopen weken heeft de AIDAcara van 7 tot en met 18 oktober 2013 in Bremerhaven een renovatie van 10 miljoen euro ondergaan. Onder andere het Calypso restaurant is compleet veranderd. De daarnaast liggende Lambada Bar is daarin meegenomen. Voortaan vind je er palmbomen, parasols, nieuw meubilair en dat alles in vrolijke Caribische kleuren die je helemaal in zomersferen brengen. Het restaurant heeft meer zitplaatsen gekregen en het buffet biedt voortaan live-cooking en een pizzacorner.

De jongeren hebben een nieuwe lounge op dek 9 gekregen. Ze hebben een ruimte met zitzakken en games op de Wii. De Cara Lounge is ook de plek waar bijvoorbeeld kunst en foto workshops gegeven worden.  Liefhebbers van kunst komen aan hun trekken in de nieuwe kunstgalerie.

De hutten zijn voorzien van een facelift, met flatcreen tv’s en nieuwe telefoons. Een babyfoon kan voortaan ook gebruikt worden.
Het schip kreeg eerder in 2005 een grootscheepse renovatie. Het laatste grote bezoek aan een werf was in maart 2011.

Op 20 oktober vertrok de AIDAcara voor haar eerste cruise, van Hamburg naar de Canarische Eilanden. Ze komt daar op 1 november aan op Las Palmas, Tenerife. De AIDAcara vaart daarna naar Zuid-Amerika om vanuit Santos (Brazilië) en Buenos Aires (Argentinië) 14 daagse cruises te maken tot begin maart 2014.

Wil je ook cruisen met de AIDAcara? Vraag je offerte aan bij:

Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Zeetours!

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger