Storm vertraagt vertrek Crown Princess uit Southampton

Crown Princess

Net als Nederland heeft ook Groot-Brittannie last van de zware storm die overtrekt. Princess Cruises heeft vanwege de weersomstandigheden (sterke wind en hoge golven) besloten om de Crown Princess voorlopig niet te laten vertrekken uit Southampton voor een 14-daagse transatlantische cruise naar Fort Lauderdale, Florida. Het schip ligt al sinds zaterdag aan de kade. Het wacht tot de twee storingen zijn weggetrokken. De cruisemaatschappij verwacht dat de Crown Princess maandagavond kan uitvaren. De eerste stops La Havre (Parijs) en Vigo zijn inmiddels geannuleerd. De andere geplande stops zijn Lissabon (woensdag), Ponta Delgada (Azoren), en Kings Wharf (Bermuda). Ook andere cruiseschepen waaronder de AIDAsol en Adventure of the Seas hebben hun route gewijzigd wegens de storm.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​