Cruisereiziger
BestemmingenStormen

Storm vertraagt vertrek Crown Princess uit Southampton

Crown Princess

Net als Nederland heeft ook Groot-Brittannie last van de zware storm die overtrekt. Princess Cruises heeft vanwege de weersomstandigheden (sterke wind en hoge golven) besloten om de Crown Princess voorlopig niet te laten vertrekken uit Southampton voor een 14-daagse transatlantische cruise naar Fort Lauderdale, Florida. Het schip ligt al sinds zaterdag aan de kade. Het wacht tot de twee storingen zijn weggetrokken. De cruisemaatschappij verwacht dat de Crown Princess maandagavond kan uitvaren. De eerste stops La Havre (Parijs) en Vigo zijn inmiddels geannuleerd. De andere geplande stops zijn Lissabon (woensdag), Ponta Delgada (Azoren), en Kings Wharf (Bermuda). Ook andere cruiseschepen waaronder de AIDAsol en Adventure of the Seas hebben hun route gewijzigd wegens de storm.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!