NCL plaatst op al haar schepen interactieve digitale schermen

Norwegian Breakaway

Norwegian Cruise Line heeft bekendgemaakt dat het de interactieve digitale panelen, die geïntroduceerd zijn op de Norwegian Breakaway, voor de zomer van 2015 zal uitbreiden naar alle cruiseschepen in haar vloot. Met behulp van de touchscreens kunnen passagiers speciale artikelen bestellen (o.a. drankpakketten, bloemen en taarten), routebeschrijvingen opvragen, diner- en theaterreserveringen maken en excursies boeken door middel van het scannen van hun boordpas.

De schermen zullen ook aanwezig zijn op het nieuwste cruiseschip, de Norwegian Getaway. Op elk cruiseschip van NCL zullen 30 tot 50 schermen op prominente plekken worden geplaatst. Ze zullen tevens gaan fungeren als communicatiekanaal in het geval van een noodsituatie. Belangrijke veiligheidsinformatie kan hierdoor snel verspreid worden over het schip.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.