Cruisereiziger
Bestemmingen

‘Captain Stubing’ verwelkomt Royal Princess in Noord-Amerika

Royal Princess @Princess Cruises

De Royal Princess heeft zondag haar debuut gemaakt in Noord-Amerika met een stop in Port Everglades in Ft. Lauderdale. Het betekent de officiële start van haar inaugurele seizoen van cruises in de Caribbean. Een bijzondere gast stond het nieuwe cruiseschip van Princess Cruises op te wachten. Gavin MacLeod, beter bekend als Captain Stubing, van de populaire televisieserie ‘The Love Boat’ stond aan de pier omringd door meisjes verkleed als prinsesjes. De acteur, die fungeert als ambassadeur van de rederij, vaart mee met een 2-daagse promotiecruise van de Royal Princess. Hij zal daar o.a een speciale presentatie en signeersessie geven in het kader van zijn net gepubliceerde autobiografie, ‘This is Your Captain Speaking’. De Royal Princess zal vanaf volgende maand 7-daagse cruises maken in het Oostelijk gedeelte van de Caribbean met stops in o.a. Princess Cays, St. Thomas en St. Maarten. Volgend jaar april komt het schip dan weer terug naar Europa, waar cruises op de Oostzee gepland staan. Op weg naar Scandinavië doet het op 10 mei 2014 Rotterdam (12:00-20:00 uur) aan.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!