Cruisereiziger
Renovatie

Seven Seas Voyager fris uit droogdok in Marseille

seven seas voyagerRegent Seven Seas Cruises heeft laten weten dat Seven Seas Voyager op 23 oktober 2013 zoals gepland uit het droogdok is gekomen. Het schip verbleef van 14 tot en met 23 oktober in het droogdok in Marseille. Seven Seas Voyager heeft veel verbeteringen ontvangen in een aantal publieke ruimtes en de suites. De nachtclub Horizons en de Observation Lounge zijn volledig nieuw ingericht. Beide hebben stijlvolle bars, tapijt en nieuwe muur decoraties.  

De renovatie bestond verder uit het plaatsen van nieuw teakhout op alle balkons. Op de buitendekken is het teakhout geperfectioneerd. Het Pool dek ontving gloednieuw meubilair en stijlvolle accenten. De Pool Grill en het buitenrestaurant La Veranda kregen prachtige mozaïeken tegels, nieuwe wanddecoratie en nieuwe luifels.

De Penthouse Suites ontvingen tenslotte een make-over met nieuwe meubels, tapijt, gordijnen, verlichting, prachtige kunstwerken en meubilair voor op het balkon.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)