Seven Seas Voyager fris uit droogdok in Marseille

seven seas voyagerRegent Seven Seas Cruises heeft laten weten dat Seven Seas Voyager op 23 oktober 2013 zoals gepland uit het droogdok is gekomen. Het schip verbleef van 14 tot en met 23 oktober in het droogdok in Marseille. Seven Seas Voyager heeft veel verbeteringen ontvangen in een aantal publieke ruimtes en de suites. De nachtclub Horizons en de Observation Lounge zijn volledig nieuw ingericht. Beide hebben stijlvolle bars, tapijt en nieuwe muur decoraties.  

De renovatie bestond verder uit het plaatsen van nieuw teakhout op alle balkons. Op de buitendekken is het teakhout geperfectioneerd. Het Pool dek ontving gloednieuw meubilair en stijlvolle accenten. De Pool Grill en het buitenrestaurant La Veranda kregen prachtige mozaïeken tegels, nieuwe wanddecoratie en nieuwe luifels.

De Penthouse Suites ontvingen tenslotte een make-over met nieuwe meubels, tapijt, gordijnen, verlichting, prachtige kunstwerken en meubilair voor op het balkon.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.