Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepenUitdokken

Livestream NDR van uitdokken Norwegian Getaway

Norwegian Getaway boegHet uitdokken van de Norwegian Getaway bij de Meyer Werft in Papenburg zal niet alleen via een webcam op de site van de Duitse werf te zien zijn maar ook via een  livestream op de website van NDR.de, een regionale Duitse zender. De rechtstreekse uitzending begint omstreeks 10:30 uur, het verwachte tijdstip dat het nieuwe schip van Norwegian Cruise Line het dok zal verlaten. De NDR deed vorig jaar ook live verslag van het uitdokken van het zusterschip Norwegian Breakaway.  Beelden zullen ook te zien zijn op de website van de Meyer Werft zelf. Zij hebben een webcam gericht op de uitgang van het dok.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)