Livestream NDR van uitdokken Norwegian Getaway

Norwegian Getaway boegHet uitdokken van de Norwegian Getaway bij de Meyer Werft in Papenburg zal niet alleen via een webcam op de site van de Duitse werf te zien zijn maar ook via een  livestream op de website van NDR.de, een regionale Duitse zender. De rechtstreekse uitzending begint omstreeks 10:30 uur, het verwachte tijdstip dat het nieuwe schip van Norwegian Cruise Line het dok zal verlaten. De NDR deed vorig jaar ook live verslag van het uitdokken van het zusterschip Norwegian Breakaway.  Beelden zullen ook te zien zijn op de website van de Meyer Werft zelf. Zij hebben een webcam gericht op de uitgang van het dok.

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.