Livestream NDR van uitdokken Norwegian Getaway

Norwegian Getaway boegHet uitdokken van de Norwegian Getaway bij de Meyer Werft in Papenburg zal niet alleen via een webcam op de site van de Duitse werf te zien zijn maar ook via een  livestream op de website van NDR.de, een regionale Duitse zender. De rechtstreekse uitzending begint omstreeks 10:30 uur, het verwachte tijdstip dat het nieuwe schip van Norwegian Cruise Line het dok zal verlaten. De NDR deed vorig jaar ook live verslag van het uitdokken van het zusterschip Norwegian Breakaway.  Beelden zullen ook te zien zijn op de website van de Meyer Werft zelf. Zij hebben een webcam gericht op de uitgang van het dok.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​