Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepenUitdokken

Uitdokken Norwegian Getaway naar zaterdagmiddag verplaatst

Norwegian Getaway
Norwegian Getaway

De Norwegian Getaway zal aanstaande zaterdag (2 november) 5 uur later uitdokken dan oorspronkelijk gepland. Dat heeft de Meyer Werft in Papenburg, waar het cruiseschip van Norwegian Cruise Line wordt gebouwd, bekendgemaakt. De huidige planning is dat de Norwegian Getaway om 15:30 uur in plaats van 10:30 uur zich voor het eerst zal laten zien aan het publiek.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger