Uitdokken Norwegian Getaway naar zaterdagmiddag verplaatst

Norwegian Getaway
Norwegian Getaway

De Norwegian Getaway zal aanstaande zaterdag (2 november) 5 uur later uitdokken dan oorspronkelijk gepland. Dat heeft de Meyer Werft in Papenburg, waar het cruiseschip van Norwegian Cruise Line wordt gebouwd, bekendgemaakt. De huidige planning is dat de Norwegian Getaway om 15:30 uur in plaats van 10:30 uur zich voor het eerst zal laten zien aan het publiek.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.