Cruisereiziger
RenovatieReparaties & Werfbezoek

75 extra hutten voor Voyager schepen van Royal Caribbean Int.

Adventure of the Seas
Adventure of the Seas

Royal Caribbean heeft bekend gemaakt dat de Voyager-klasse schepen 75 extra hutten gaan krijgen. Het gaat daarbij om Navigator of the Seas, Adventure of the Seas, Voyager of the Seas en Explorer of the Seas. Deze schepen ontvangen de komende anderhalf jaar hun renovatie. De Mariner of the Seas hoort ook bij de Voyager klasse maar kreeg in mei 2012 deze extra hutten niet.

De huidige schepen bieden plek voor ongeveer 3114 passagiers. Met de extra hutten is er dus plek extra, en zal het passagiersaantal stijgen naar 3264 passagiers.

De Voyager of the Seas was bij de indienststelling in 1999 het grootste cruiseschip ter wereld. In de zomer van 2014 varen de Voyager en Mariner of the Seas in Azië, de Adventure of the Seas in Europa. Explorer of the Seas vaart nabij New York uit naar de Bermuda eilanden, Caribisch gebied en Canada. De Navigator of the Seas gaat van de Middellandse Zee straks richting het Caribisch gebied.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger