Plannen voor vervroegd droogdok voor Allure of the Seas

Allure of the SeasVolgens Amerikaanse media is cruisemaatschappij Royal Caribbean aan het overwegen of de Allure of the Seas eerder het droogdok in gaat dan gepland. De Allure of the Seas staat pas ingepland voor een droogdok bezoek in 2015.

Directeur van de rederij, Richard Fain, zinspeelde hierop omdat de Allure of the Seas momenteel problemen heeft aan de propulsie motoren. De Allure heeft door deze problemen enkele havenbezoeken moeten inkorten.

Zusterschip Oasis of the Seas staat momenteel al gepland voor een droogdok vanaf 30 september 2014 in Rotterdam bij Keppel Verolme.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.