Cruisereiziger
Reparaties & Werfbezoek

Plannen voor vervroegd droogdok voor Allure of the Seas

Allure of the SeasVolgens Amerikaanse media is cruisemaatschappij Royal Caribbean aan het overwegen of de Allure of the Seas eerder het droogdok in gaat dan gepland. De Allure of the Seas staat pas ingepland voor een droogdok bezoek in 2015.

Directeur van de rederij, Richard Fain, zinspeelde hierop omdat de Allure of the Seas momenteel problemen heeft aan de propulsie motoren. De Allure heeft door deze problemen enkele havenbezoeken moeten inkorten.

Zusterschip Oasis of the Seas staat momenteel al gepland voor een droogdok vanaf 30 september 2014 in Rotterdam bij Keppel Verolme.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger