Cruisereiziger
Reparaties & Werfbezoek

Allure of the Seas in februari in vervroegd droogdok

Allure of the Seas
Allure of the Seas

Royal Caribbean heeft definitief besloten om de Allure of the Seas begin 2014 het droogdok in te laten gaan. Dit is eerder dan het geplande droogdok bezoek in 2015. De reden hiervoor is de problemen die het cruiseschip momenteel heeft aan de propulsie motoren. De reparaties zullen in de week van 24 februari 2014 worden uitgevoerd op de werf van Grand Bahama op de Bahama’s. Hierdoor is de Amerikaanse rederij genoodzaakt om de cruise met vertrek op 23 februari 2014 te annuleren. Passagiers die reeds geboekt hebben krijgen hun volledige kosten vergoed of de mogelijkheid om om te boeken naar een soortgelijke cruise voor hetzelfde geld. Aangezien de Allure of the Seas door de huidige problemen een lagere snelheid heeft zullen ook de aankomende cruises enigszins dienen te worden aangepast.

‘We betreuren het dat we niet in staat zullen zijn om de Royal Caribbean cruisevakanties te kunnen aanbieden waarop onze gasten hoopten. We begrijpen dat de vakantietijd van onze gasten zeer kostbaar is. Ik kan u daarom verzekeren dat we deze beslissing niet lichtvaardig hebben genomen. Het was voor ons echter heel belangrijk dat we de Allure of the Seas weer zo snel mogelijk terug op volle kracht krijgen zodat ze de prachtige cruisevakanties weer kan leveren die onze gasten verwachten’, aldus Adam Goldstein, president en CEO van Royal Caribbean International.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!