Cruisereiziger
EemstochtFotoreportage

Fotoreportage: Eemstocht Norwegian Getaway

Cruisefan en fotograaf Jeroen Houtman volgde de Norwegian Getaway op haar Eemstocht vanaf de start in Papenburg en de aankomst in Eemshaven op vrijdag. Geniet weer mee met deze mooie foto’s!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Fotoreportage: Eemstocht Norwegian Getaway

  • Jeroen,prachtige foto’s

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger