Celebrity Cruises vergroot Captain’s Club spaarprogramma

logo Celebrity CruisesCelebrity Cruises maakte bekend dat ze haar Captain’s Club spaarprogramma voor Celebrity passagiers uitgebreid heeft. Twee nieuwe niveaus met bijbehorende cadeaus zijn inmiddels toegevoegd. De huidige vier niveaus, Preview – Classic – Select – Elite, worden aangevuld met Elite Plus en het Zenith niveau.

Alle gespaarde cruise credits worden omgezet naar Club Points. Elke overnachting in een bepaalde hut levert een aantal punten op. Een binnenhut levert per nacht 2 Club Points op en in een balkonhut 3 Club Points.

Enkele voordelen:

Elite Plus – 750-2999 Club Points

 • 200 minuten gratis internet
 • geselecteerde speciale koffies inclusief
 • 10% korting op drankpakketten
 • 15% korting op specialiteitenrestaurants
 • extra evenementen
 • 1 dag toegang tot Spa

Zenith – 3000 Club Points

 • alle Elite Plus voordelen
 • 1600 minuten gratis internet
 • Gratis drankpakket
 • 25% korting op specialiteitenrestaurants
 • 1 gratis 8 daagse Caribische of Bahama cruise in een balkonhut
 • Gratis wasservice

Het complete overzicht is na te lezen bij Celebrity Cruises.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.