Volg de live-stream van naamceremonie van de MSC Seaside

Op donderdag 21 december in Miami is het zover. Het nieuwe vlaggenschip van MSC Cruises, de MSC Seaside, zal benoemd worden in een indrukwekkende naamceremonie.  Vanuit de Benelux worden de highlights in een live-stream getoond via de website van MSC Cruises of via de Facebookpagina. Het evenement start op 22 december om 00:45 uur.

Het entertainment zal van topniveau zijn met optredens van de zanger Ricky Martin en de tenor Andrea Bocelli. Beide zullen hun meest populaire hits vertolken. Tijdens het evenement zal er ook een gastoptreden zijn van Dan Marino, de American Football legende en Hall of Fame quarterback uit Miami. Hij speelde 17 jaar voor de Miami Dolphins, waar MSC Cruises sinds oktober van dit jaar een samenwerkingsverband mee heeft. Het mag zich de officiële cruisemaatschappij van het team noemen.

Acteur en TV-presentator Mario Lopez zal fungeren als ceremoniemeester van de avond. Lopez zal de gasten verwelkomen op MSC’s blauwe loper, waar de sterren interviews zullen geven, foto’s laten nemen en het publiek begroeten. Hij zal vervolgens op het podium het entertainment aan elkaar praten.

De daadwerkelijke doop zal worden verricht door Sophia Loren. De Italiaanse actrice is de doopmoeder van alle nieuwbouwschepen van MSC Cruises sinds 2003.

Lees oook:

Boek een cruise op de MSC Seaside bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)